ABOUT

Lidt om September20 og min kærlighed til kjoler

Hej, mit navn er Juliane og det er mig, der står bag September|20. Jeg er 31 år bor i romantiske omgivelser med min lille familie i Snekkersten. Jeg elsker skovture, bilferier, traditioner, højtider, pæne indpakninger, afternoon tea, sommerdrinks, mad over bål, at dække et fint bord og holde fest. Og ja – så ELSKER jeg kjoler og har jeg aldrig ejet et par bukser i mit liv. Der er næsten intet jeg elsker mere end følelsen af at lyne en velsiddende kjole op og føle hvordan stoffet bevæger sig omkring min krop. Svinge lidt rundt, stikke hænderne i lommerne, rette ryggen – og bare føle hvordan kjolen, gør mig mere til mig.

Jeg er hverdagsæstetiker (hvis der er noget der hedde det) og jeg dagdrømmer ofte om at leve i en mere glamorøs tidsalder. Tænk at være en del af de glade 1920ere eller svinge rundt i 1950’ernes New Look. Jeg elsker vintage og er altid på jagt efter en ny 1950’er kjole til samlingen. Men cocktailkjolerne er ofte for fine til hverdagsbrug og de vintageinspirerede retro brands bliver ofte lige lidt for udklædningsagtige til mig. Mit ønske med September|20 er at tage udgangspunkt i den feminine, klassiske silhuet fra midten af det forrige århundrede. Give den nyt liv i en moderne kontekst med velvalgte materialer, enkle snit og detaljer.

Jeg arbejder til daglig i tøjfirmaet, McVERDI – et modebrand min mor startede tilbage i 1987 og har haft lige siden. Jeg er vokset op og ind i dette firma, som jeg elsker som var det mit eget. Jeg har drevet McVERDI sammen med min mor, Lotte, i snart 10 år – og forhåbentlig flere.

Selvom jeg stadig er en del af McVERDI, følte jeg at det var tid til at etablere mit eget datterbrand med en kollektion af kjoler, som jeg længe har savnet på markedet. Jeg har altid syet, og har langsomt udviklet en helt særlig stil og DNA, som jeg simpelthen brænder for at brede ud til andre piger, der elsker kjoler ligesom jeg.

Omkring mig har jeg det bedste team man kan forestille sig – kreative piger, der brænder lige så meget for at få September20 ud i verden. Cathrine, Juliane, Frederikke og Julie – de er alle med til at skabe universet omkring September20 og give hvert enkelt stykke tøj liv og kærlighed med på vejen, hvadenten det handler om at skabe den fedeste styling, fotosetting, skabe samarbejder, illustrationer eller andet. Det er det bedste, at have sådan et stærkt team omkring sig!

Og hvorfor så september20?

September 20 er min fødselsdag. En dag, jeg forbinder med med forkælelse, drinks, kage og ja – nye kjoler. Og når det nu tilmed var et “datterbrand” på flere niveauer, følte jeg at datoen var det perfekte navn til mit kjolebrand.

Grundet mit arbejde i McVERDI har jeg opbygget en særlig kærlighed til specielle, unikke og lækre kvalitetsmetervare.r Min mor og deler ofte smag, når det handler om gode hverdagsmaterialer. Til gengæld har vi helt forskellige måder at fortolke materialerne på og arbejde med dem. September|20 er mere ungt, mere retro-inspireret, mere petite – og meget adskiller sig meget fra sit moderbrand.

Jeg er heldig at have masse erfaring fra mit arbejde i McVERDI – og September20 kan få lov at være et eksklusivt slow-fashion brand med få, mindre kollektioner produceret i begrænset antal på en lille familieejet fabrik i Bulgarien, som jeg har arbejdet sammen med i mange år.

Jeg ville tage en kjole på til månen, hvis jeg blev bedt om at tage afsted. Jeg elsker at dresse up til fest, fine strømper og høje sko. Jeg elsker at sidde rundt om bålet i en kjole, sweater og gummistøvler. Kjoler afholder mig ikke fra at gøre noget som helst af det jeg har lyst til. Tværtimod. Det handler om en kjole i det rigtige materiale. Det handler om finish og at undgå kompromiser. Det handler meget om gode lommer – så det kan du være sikker på at finde i en September20 kjole!

Det var lidt om September20 og min kærlighed til kjoler. Tag et kig på kjolerne, bliv inspireret og kontakt mig endelig, hvis du har nogen spørgsmål! Jeg laver også gerne mindre tilpasninger, hvis det er nødvendigt. Du er også meget velkommen til at følge med på min instagram, hvor jeg hele tiden bliver bedre til at dele ud af min kærlighed til kjoler og designprocessen.

De bedste hilsner

– Juliane Honoré

September20 v/McVERDI ApS
Ndr. Strandvej 153
3140 AAlsgaarde
Denmark

Indkøbskurv