Kontakt

Kontakt mig endelig! Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvad enten du har spørgsmål til en kjole, din ordre, har brug for hjælp til at finde din størrelse, vil samarbejde, handle med September20 i din butik, skal bruge en kjole til den næste store TV-produktion, skal returnere, ombytte eller noget helt andet. Så skriv endelig til mig!

Du er velkommen til at skrive til hello@september20.dk . Alternativt kan du ringe eller (meget gerne) sende en SMS til McVERDI på tel: +45 22784540 . Du vil få fat i McVERDIs søde webshop team, så bare sig at det er en forespørgsel vedrørende September|20. Så vil de hjælpe dig med dit spørgsmål eller sende opkaldet videre til mig. Jeg gør altid mit bedste for at svare hurtigst muligt.

Det er også muligt at kontakte mig med en direkte besked på Instagram.

September20 webshoppen holder til hos McVERDI. Alle pakker vil blive sendt fra nedenstående adresse og skal også returneres dertil.

kontakt-os

September20
c/o McVERDI ApS
Nordre Strandvej 153
3140 Aalsgaarde
tel: +45 22784540
mail. hello@september20.dk


Tak

Vi gør os rigtig umage for, at du skal have en god oplevelse. Alle ordre modtages med kæmpe taknemmelighed og pakkes fint og ordentlig sammen, som oftest af mig selv. Det hele er stadig, så nyt for mig og jeg bliver derfor meget glad for al jeres opbakning.

Feedback

Jeg bliver også meget glad for mails, ideer, ønsker og inputs til eksempelvis størrelser og graduering. Jeg bliver hele tiden klogere på mit brand, mine kjoler, September20 universet – og jer! Så jeg vil meget gerne justere gradueringer og størrelser efter lige præcis sådan som I ser ud.

Del din oplevelse af September20

Har du lyst til at dele din oplevelse af din kjole med mig? Så tag endelig September20dk på instagram eller brug hashtagget #september20dk . Det vil gøre mig meget glad!

Særlige ønsker

Måske har du et særligt stykke stof, du drømmer om en kjole i. Måske skal du konfirmeres eller giftes og ønsker en ekstra lang version af “Juliane”-kjolen…? Måske har du bare en drøm om en helt særlig kjole, som du tænker September20 kunne være en god base for. Skriv til mig! Jeg laver gerne særbestillinger indenfor September20 universet og unikakjoler, hvis det kunne have interesse. Jeg er frisk på det meste! Kontakt mig på hello@september20.dk

Indkøbskurv