The travelling skirt

#THETRAVELLINGSKIRT

En kollektion af unikke nederdele og kjoler bragt til live i vores sy-studie i Ålsgårde for at starte en rejse videre. Vi har givet dem al den energi og kærlighed, vi kan, så de nu er klar til at rejse videre og sætte farve på hverdagen og bringe glæde i smukke pigegarderober – og i gadebilledet.

Kollektionen var designet og syet specielt til FinderKeepers i marts, og blev modtaget præcist, som vi havde håbet på. At vores nederdele kan give godt humør og feminin energi er lige det vi drømmer om.

The travelling skirt er ikke kun en kollektion – det er et koncept, vi glæder os til at arbejder videre med. Et koncept, der handler at skabe positiv energi med nederdele og kjoler i små kvantiteter af alle mulige typer materialer, som inspirerer os. Alt fra restmeter, til fine gamle gardiner, duge, sengetøj og stof, vi ikke kan leve uden. The travelling skirt er en blanding af små-produktion i vores eget studio og made-to-order. Måske har du et stykke stof liggende, som du har lyst til skal blive bragt til live i vores univers? Så skriv til os!

Du kan se et udsnit af vores Travelling Skirt kollektion lige her. Hvis du ikke lige finder det du søger – så skriv endelig til os på hello@september20.dk 🙂

Er du en af dem, der allerede har en travelling skirt? Så vil vi elske, hvis du deler rejsen med os på hashtagget #thetravellingskirt .

September20 v/McVERDI ApS
Ndr. Strandvej 153
3140 AAlsgaarde
Denmark

Indkøbskurv